Avancronici fotbal : Jupiler Pro League : Racing Genk vs KV Courtrai

Lupta este absolut interesantă în campionatul Belgiei! Mai sunt 7 etape din sezonul regulat, iar calificarea în play-off se joacă. Genk este în TOP 6, are 32 de puncte, dar Courtrai sau Kortrijk ( varianta flamanda, eu o prefer pe cea franceza) are doar 4 puncte “întârziere”.

Puteti miza pe campionatul Belgiei aici – aveti cote excelente, bonusuri, cote pentru marcatori si optiunea live!

O victorie în meciul de azi este importantă pentru ambele echipe. Învinsă cu 1 la 0 în meciul tur, genk vrea neaprat să isi asigure un avantaj în fața unei potențiale adversare din play-off. O victorie ar conta și pentru moral, raportat la meciul din Cupa Belgiei de săptămâna viitoare contra celor de la Standard de Liège – Genk are de remontat o diferența de 2 goluri din partida tur. Totul este posibil pe teren propriu, pe Cristal Arena acolo unde Racing are două victorii în ultimele meciuri jucate , 3 la 0 cu Saint Trond și 2 la 1 cu Zulte-Waregem . O singură înfrângere are Genk în ultimele 6 etape de campionat, la Charleroi, iar în ultima rundă echipa “bleu et blanc” a obținut o remiză, 1 la 1 la Malines.


KV Courtrai traversează o perioada slabă. Echipa pregătită de fostul mare jucător Johan Walem a reușit o victorie importanta în etapa trecută, 2 la 1 cu Ostende. Succesul a venit insa după o serie neagră cu 5 înfrângeri la rând, inclusiv cu Lokeren, 1 la 3 și la Louvain, 0 la 1. KVK a eliminat-o pe Anderlecht din cupă la începutul lunii decembrie, dar de atunci are un parcurs foarte slab. 17 goluri a încasat Courtrai în 7 meciuri și a marcat doar 5. Bruges sau Gent le-au administrat înfrângeri severe, 4 la 1 și 3 la 0, iar pentru meciul de azi se anunță doua absențe importante din sectorul defensiv, Gertjan De Mets și Fabien Boyer, ambii suspendați.

Puteti miza fara grija pe acest meci, aveti aici 100% pariu fara risc, bonus acumulator si aplicatie pentru iphone!
În ultimele 3 meciuri directe jucate la Genk, gazdele s-au impus fără a primi gol, 2 la 0, 1 la 0, 3 la 0, iar pentru meciul de azi antrenorul Peter Maes se poate baza pe o linie ofensivă excelentă cu Igor de Camargo, Nikolaos Karelis, Leon Bailey , Neeskens Kebano, Ruslan Malinovsky susținuți de jucători precum Yoni Buyens sau Thomas Buffel.


Primul 11 pentru cele doua echipe:
RC Genk : M. Bizot – S. Walsh, S. Dewaest, C. Kabasele, B. Hamalainen – O. Ndidi, Y. Buyens, Pozuelo – N. Kebano, N. Karelis, T. Buffel.

KV Courtrai : D. Keet – Z. Tomasevic, M. Chanot, N. Pavlovic, S. Gigot – L. Van Eenoo, S. de Smet, B. Verstraete – A. Marusic, A. Papazoglu, X. Mercier.

Victorie Genk, cota 1.71 la casa de pariuri online NetBet.

Total goluri Genk, 2+, cota 1.85 la Fortuna.

Ambele marchează, cota 1.90 la Sportingbet.

Nikolaos Karelis marcator, cota 2.95 la Unibet.

Leave a Reply