Avancronici fotbal : Bolivia, clausura – Jorge Wilstermann vs Blooming

Etapa a doua din Liga Boliviana, turneul clausura, ne oferă deja un derby. V-am prezentat aici situația din fotbalul bolivian, așa că să trecem direct la meciul pe care vi-l recomandăm.

“Un choque se vivirá esta noche” scriu ziarele din Bolivia pe prima pagină. Club Jorge Wilstermann a început cu dreptul turneul clausura, victorie în deplasare cu Nacional Potosi și vrea să confirme și în față propriilor fani. Cu argentinianul Julio Zamora că director tehnic, “los aviadores” au câștigat cu 1 la 0, gol înscris de brazilianul Thomaz Santos, care din păcate a încasat și un cartonaș roșu la Potosi. O victorie, 3 puncte, locul 3, la egalitate cu adversarul de azi, dorința de a uită clasarea pe 6 din apertura – acestea sunt caracteristicile echipei înainte de derby.

Aici ai cote excelente pentru competitiile din America de Sud si optiunea live.

Zamora se bazează pe compatriotul sau mijlocașul Gustavo Rodas și așteaptă să îl poată aruncă în lupta și pe un alt comaptriot, atacantul Marcos Pirchio –ex. Estudiantes, Everton, Colorado Rapids sau Guarani. Pentru meciul de azi s-a anunțat o tactică ofensivă cu 3 oameni în față, bolivienii Edivaldo Rojas, Oscar Diaz și argentinianul Marcelo Bergese. Toți cei trei atacanți sunt experimentați, au câte 30 de ani fiecare și speră să îl poata înlocui cu succes pe golgeterul Imanol Irriberi, plecat în Portugalia la Boavista. Sistemul pare a fi 4-3-3 cu internaționalul de tineret Gustavo Salvatierra în poartă; Omar Morales, David Díaz, Edward Zenteno – fundaș de bază și la națională și Juan Pablo Aponte în defensivă; Fernando Saucedo – un mijlocaș dreapta de 25 de ani urmărit de echipe din Europa, Gustavo Rodas și Ronald Segovia – fost component de bază la Blooming, la mijloc, Edivaldo Rojas, Marcelo Bergese și Óscar Díaz în atac.

Blooming abordează meciul de azi după o victorie cu 1 la 0 în meciul cu The Strongest, o reușită care le-a ridicat moralul. Echipa traversează o teribilă perioadă de criză, regăsindu-se săptămânal pe prima pagină a ziarelor. Este vorba de o situație de criză la nivel instituțional, cu o conducere provizorie și salarii neplătite de prin vara anului 2015. Echipa a fost părăsită de legenda Boliviei, Erwin “Platini” Sanchez care a preluat-o ca antrenor pe Boavista în decembrie anul trecut și reușește acum să miște lucrurile la clubul portughez alături de românul Ion Timofte. Club Social Cultural y Deportivo Blooming se află într-o situație dificilă și ultimul accord dintre jucători și conducere a permis intrarea în turneul apertura cu un lot valoros, dar oricând jucătorii pot părăsi echipa. Termenul limită pentru plata restanțelor este 20 februarie. De notat că echipa reluat pregătirea foarte târziu, pe 20 ianuarie, iar partea fizică pare să se anunțe o problema.

Plaseaza-ti aici pariul tau si ai 100% pariu fara risc plus noua aplicatie pentru iphone!

Antrenorul Hernán Boyero a anunțat o varianta defensivă cu obiectivul clar de a lua cel puțin un punct. Celestes vor miza pe internaționalul bolivian Hugo Suárez în poartă, Miguel Hurtado, Cristian Coimbra, Carlos Tordoya și Jennry Alaca în defensivă, Oscar Añez, Roly Sejas, Paul Arano, Leandro Ferreira – brazilianul are profil ofensiv și decarul Joselito Vaca – va amintiti transferul ratat de U Cluj, la mijloc și cu veteranul Carlos Saucedo ( 36 de ani) singurel în atac. Interesant este că variantele pentru atac includ un alt jucător de 36 de ani, Pablo Salinas și un franco-argentinian, Hugo Bargas – ex Zwolle, De Graafschap, Cremonese.

Meci nul, X solist, cota 3.95 la NetBet.

Ambele marchează, cota 1.75 la casa de pariuri online Sportingbet.

Total goluri Blooming, peste 0,5, cota 1.51 la Unibet.

Leave a Reply