Avancronci și analize fotbal: Cupa Franței – FC Sochaux vs AS Monaco

Este meciul cel mai interesant din optimi, asta dacă excludem o prestatie bună a celor de la Lyon în duelul cu Paris Saint-Germain. Sochaux și Monaco sunt învățate să se întâlnească mai ales în Ligue 1. Aflat acum în eșalonul secund, clubul din Montbéliard este încă lider în topul sezoanelor disputate în Ligue 1. 66 de prezențe în prima ligă are Sochaux, Monaco strâgand 57.

Sochaux are un sezon mizerabil în Ligue 2 cu perspectiva retrogradării tot mai clară. Les Lionceaux se află pe locul 19 cu 2 puncte mai putin decat Nîmes, poziția a 17-a. Echipa pregatita de fostul mare jucător Albert Cartier, are 4 înfrângeri la rând, ultima venind în fața celor de la Red Star, 1 la 2. Chiar și așa, Bastia a fost echipa eliminată în turul precedent al cupei de către Sochaux.

Pariaza pe campionatul Frantei si profita de cele mai bune cote, de partidele transmise in direct si de pariu fara risc pana la 150 RON!

Monaco vine dupa o victorie în derby-ul cu Nice, 1 la 0. Aceasta are darul de a “alunga” eșecul clar de la Angers, 0 la 3,  compensat oarecum si prin victoria 2 la 0 cu Bastia. Locul 2 în Ligue 1, Monaco are azi o șansă mare de a trece în sferturile cupei.
chinezSituația la Sochaux este una gri. Familia Peugeot a cedat clubul către un investitor chinez, grupul Ledus, iar sezonul slab este pus de presă în cârca președintelui Li Wing Sang care a demis deja doi antrenori. Obiectivul gazdelor este foarte clar și implică o victorie și calificarea în sferturile competiției.

Fundașul Jérôme Onguéné, vizat de Newcastle și Arsenal se află în continuare în lot alături de tânărul Jeando Fuchs (are 18 ani , este un jucător polivalent și este cautat de cluburile din Ligue 1). Linia ofensivă este una destul de bună cu ivorianul Sekou Cisse, Toko Ekambi și Raphael Caceres . Linia de mijloc include doi oameni de un nivel bun, Florian Martin și Florian Tardieu, iar defensiva se bazează pe Gibaud și Faussurier în bandă cu puternicul Alphonse Teikeu și Onguéné în centru. Ultimul lipsește azi ceea ce da peste cap oarecum apararea gazdelor. Trebuie spus că în ciuda locului 19 ocupat în clasament Sochaux a încasat doar 25 de goluri, la acleasi nivel cu echipe precum Metz sau Lens.

Albert Cartier va aborda meciul cu 5 jucători de profil foarte ofensiv Caceres, MBombo, Toko, Ekambi și Cissé. Lotul anunțat este format din : Werner, Prévot – portari, Teikeu, Gibaud, Faussurier, Fuchs – fundași, Tardieu, Ilaimaharitra, Martin, Guerbert, Daham, François – mijlocași, Caceres, Cissé, Toko Ekambi, Thuram, Robinet, Sao, Mbombo, Sacko – atacanți. Se remarca si absentele mijlocasului Johann Ramaré și fundașului brazilian Bruno Collaco.

Mizati aici pe partidele favorite si aveti bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

Monaco se bucură de revenirea unor jucatori accidentati precum Lemar, Touré și Bahlouli. Între buturi va evolua titular Paul Nardi. Ca de obicei avem și noi probleme medicale pe măsură ce altele se rezolva. Fabio Coentrao, accidentat în partida cu Nice are piciorul rupt și va lipsi cel puțin 6 săptămâni. El a fost înlocuit în minutul 12 al meciului din Ligue 1. Este o situație interesantă, cu ambii fundași stânga accidentați, Elderson Echiejile având cel puțin încă o săptămâna până cand va fi apt de joc. În acest condiții este posibil ca Andrea Raggi să fie trecut în bandă. Lipsește Nabil Dirar, suspendat precum și accidentatii Toulalan, Mbappé, Cavaleiro, Lacina Traoré și Adama Traoré.

Leonardo Jardim a anunțat următorul lot : Nardi, Subasic, Sy – portari, Fabinho, Touré, Raggi, Carvalho, Wallace, Jemerson – fundași, Bakayoko, Pasalic, Moutinho, Lemar, Silva, Bahlouli, Costa, Tirard – mijlocași, Carrillo, Love, Chaïbi – atacanți.

Cele două echipe s-au întânit până acum de 9 ori în Cupa Franței cu 7 calificări pentru Monaco. Bilanțul în campionat este însă diferit, cu Sochaux având 21 de victorii pe teren propriu și doar 11 înfrângeri. Ultimele 4 deplasări pe stadionul Auguste Bonal au însemnat pentru Monaco 3 eșecuri, 2 chiar la scor, plus o remiză, 2 la 2, Cedric Bakambu find pe atunci omul de baza în ofensiva lui Sochaux.

Ambele marchează, cota 2.05  la Sportingbet care iti oferă 250 RON pariu fără Risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Egalitate la pauză, X , cota 2.06  la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Total goluri Sochaux, peste 0, 5 cota 1.64  la NetBet care iti oferă bonus special de 300 RON pentru comunitatea  Superpont.

Leave a Reply