Agentia de pariuri sportive Stanleybet – amprenta traditiei britanice la pariuri

Agentia de pariuri sportive Stanleybet este una dintre cele mai puternice și cunoscute companii care oferă servicii de pariere în Europa. Stanleybet a fost fondată ca parte a Stanley Leisure plc, societate de pariuri sportive apărută în 1958 la Belfast, în Irlanda de Nord.

În anul 1963, Stanley Leisure a devenit bookmaker autorizat. Compania a câștigat rapid o poziție de top în Marea Britanie, atât pe segmentul de casino, cât și, mai ales, prin agențiile de pariuri. Stanleybet a continuat dezvoltarea în mod natural cu o extindere spectaculoasă pe piața europeană a pariurilor sportive.

Stanleybet este prezentă in acest moment în 7 țări europene: Belgia, Cipru, Danemarca, Italia, Croația, România și desigur Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Vorbim despre peste 2.000 de agenții și peste 3.000 de colaboratori autorizați.

Stanleybet isi incepe operatiunile in Romania in anul 2004 si se impune rapid in topul preferintelor pariorilor romani, prin oferta extrem de variata de pariuri disponibile, cotele excelente, ofertele speciale dedicate pariorilor si, de ce sa nu spunem, agentiile de pariuri cu un design foarte primitor, excelente pentru o experienta de pariere de top.

Cu peste 350 de agentii offline in peste 100 de localitati, Stanleybet este una dintre cele mai populare case de pariuri in randul pariorilor romani.

Stiati ca Stanleybet a deschis în 2012, în București, primul centru internațional de suport clienți din întreagă Europa?!

Agentia de pariuri sportive Stanleybet a primit încă de la început licență de funcționare din partea O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) odată cu intrarea în vigoare în iunie 2015 a legislației privind jocurile de noroc din România.

Agentia de pariuri sportive Stanleybet a trecut si in online

 

Facand urmatorul pas, firesc, in dezvoltarea sa, agentia de pariuri spotive Stanleybet a atacat si segmentul online, cu un potential fantastic, in continua dezvoltare in Romania. Multi dintre pariorii fideli branduui Stanleybet au inceput sa joace online, pe siteul www.stanleybet.ro, o platforma moderna, cu un design foarte prietenos si cu multiple avantaje:

 1. Cotele foarte bune din offline se regasesc acum si in online;
 2. Pariorii beneficiaza de aceeasi gama variata de pariuri disponibile si in mediul offline;
 3. Posibilitatea de a depune si retrage bani direct din agentiile de pariuri
 4. Posibilitatea de a plasa pariuri Live, atat de pe desktop, cat si de pe mobil/tableta;
 5. Impozitarea la sursa a castigurilor, astfel incat pariorii au o grija mai putin, in ceea ce priveste declararea veniturilor obtinute la pariuri sportive.

agentia de pariuri sportive stanleybet depunere in agentii

 

 

De ce sa joci online la agentia de pariuri sportive Stanleybet

 • Oferta excelenta de pariuri disponibile: Cele mai tari campionate sunt prezente in oferta Stanleybet. De asemenea, pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, toate le poti gasi in oferta celor de la Stanleybet, iar la fiecare eveniment, exista o gama foarte larga de pariuri disponibile. Cu cat mai multe optiuni, cu atat mai multe sanse de a castiga. Oferta de pariere online la agentia de pariuri sportiveStanleybet este mult peste cea oferita in agentiile clasice, offline!
 • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum Gala Premiilor Oscar, Eurovision, Vocea României, Românii au Talent, X- Factor și chiar pe evenimentele mondene.
 • Bonusuri atractive pentru pariori. Se stie ca pariorii vaneaza bonusuri si oferte speciale. Ei bine, agentia de pariuri sportive Stanleybet a inteles rapid acest lucru si vine in intampinarea pariorilor cu o serie de bonusuri si oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce ofera casele de pariuri competitoare pe acest segment.
 • Pariuri Live. Pariorii profesionisti stiu ca banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se imbunatateste incontinuu si in aceasta zona. Cotele sunt bune, iar oferta este una variata, din cele mai importante sporturi.
 • Cazino online! Daca esti amator de „pacanele”, jocuri de tip video slot exact ca in agentii, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poti juca, pentru acomodare, si pe bani virtuali, dar cel mai important, poti simti adrenalina jocului, instalat comod in fata calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masa (table games) – Blackjack si ruleta, se regasesc in oferta cazinoului Stanleybet
 • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil cea mai tare chestie cu care agentia de pariuri sportive Stanleybet isi onoreaza clientii.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încarcă și retrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie sa mai astepti 2-3 zile pentru a avea banii din castiguri in cont. Acum ii poti ridica de la orice agentie Stanleybet din Romania.

agentia de pariuri sportive StanleyBet bonus 70

 

Recomandarea noastra este sa deschizi chiar acum un cont la Stanleybet si sa incepi sa pariezi la una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania, unde, garantam, vei avea parte de o experienta de pariere de top!

Leave a Reply