10 reguli de aur pentru a castiga la pariuri: regula 8: Nu pariati niciodata sub influenta alcoolului!

263

Stim, titlul poate parea amuzant si chiar este intr-o oarecare masura, dar…

V-ati intrebat vreodata de ce cazinourile din intreaga lume ofera clientilor sai alcool gratis? Cantitati importante, iar pentru clientii premium chiar bauturi dintre cele mai fine si mai scumpe? Sa fie asta doar din grija pentru client, sa fie acesta multumit? Fireste, e si acesta un motiv, dar motivul principal este acela ca isi doresc ca tu, jucator, parior, etc sa iti pierzi controlul, disciplina, sa intri in starea aceea de euforie in care, chiar daca pierzi mult, sa nu ti se para o mare tragedie si, sa joci mai mult si mai mult pana pierzi tot ce ai. Cati jucatori de acest fel nu cunoasteti? Tipii aia care a doua zi nu realizeaza cum au putut pierde o avere cu o seara trecuta, dar deh…erau si ei putin bauti. Parca nu prea e vina lor. Cert este ca banii sigur nu mai sunt ai lor.

Am experimentat si acest gen de comportament si stiu cum este, vorbesc oarecum din experienta, m-a prins cateodata dimineata cu un pahar de Jack in fata ( al catelea pahar era oare???) si cu contul gol. Pariasem pe toate nebuniile si, desi eram constient ca pierd, nici macar nu eram asa de suparat. A doua zi, cand m-am trezit la realitate…ei, bine, sa zicem doar ca nu mi-a fost prea usor 🙂

Nu uitati niciodata: cazinourile si casele de pariuri traiesc si se bazeaza pe lacomia fara margini a jucatorilor, pe comportamentul irational al acestora care, cum miros cea mai mica oportunitate de a juca si a castiga, se transforma iremediabil in jucatorii aceia care ar paria pe orice, oricand, oricum si care, finalmente, sfarsesc prin a pierde toti banii pe care ii au.

Superpont1x2 va sfatuieste si va incurajeaza sa pariati rational, doar atunci cand suneti in cea mai buna forma fizica si mentala! Spor la bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here