10 reguli de aur pentru a castiga la pariuri: regula 7: zile bune zile proaste

244

Un proverb foarte adevarat spune sa nu faci inmormantare dintr-un esec, dar nici nunta dintr-o victorie. In lumea asta tumultoasa a pariurilor, este mai mult decat adevarat. Putem observa deseori in jurul nostru, in principal la pariorii incepatori, tendinta de a face o tragedie din pierderea unui bilet.

Daca esti cu adevarat decis sa apuci pe drumul asta, trebuie sa intelegi ca sunt zile bune, dar si zile proaste, cand nu merge nimic, orice pui pica. Si mai e o realitate si mai cruda:) de obicei zilele proaste, statistic, sunt mai multe decat zilele bune. Altfel, casele de pariuri ar da faliment dar se vede treaba ca nu dau. Ai o zi proasta? Cateva zile proaste? Ia o pauza, nu te gandi sa recuperezi azi, intr-o singura zi pierderile din ultima saptamana, deoarece ai sanse mari sa te duci si mai rau la vale.

De asemenea, tentatia de a te imbata cu apa rece, la figurat, sau cu un whiskey de calitate, la propriu, dupa fiecare bilet castigator, iar nu este o solutie buna. Evident, nimeni nu spune sa nu te bucuri de un castig frumos, dar fii foarte atent sa nu te ia valul, sa te simti „in mana” si sa incepi sa pariezi tot mai mult si mai mult crezand ca nimic nu te va opri din a castiga non stop. Te poti trezi rapid cu tot castigul anterior irosit, cu o stare de spirit foart proasta si ajungi la punctul anterior, la starea aia nasoala pe care ti-o da esecul. Si acum, nu ai pierdut doar investitia initiala, ci chiar tot castigul. E de doua ori mai grav…

Cu speranta ca veti avea numai zile bune si castiguri pe masura, Superpont1x2 va ureaza spor la bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here