10 reguli de aur pentru a castiga la pariuri! Regula 4: Specializeaza-te!

135

Cheia reusitei in orice business este specializarea. Nu poti fi excelent in mai multe domenii, sau asta este un caz foarte rar. Pariurile nu fac exceptie de la regula. Nu poti sti totul in acest domeniu. Fireste, vom gasi mereu la colt de strada pariori atotcunoscatori, pentru care fotbalul nu mai are nicio taina, castiga mereu la tenis iar la handbal si baschet nu au rivali. De obicei nu castiga mai nimic, cel mult devin amuzanti pentru pariorii seriosi.

Daca vreti sa aveti succes, cautati un sport pe care sa il urmariti cu atentie, apoi concentrati-va pe unul-doua campionate, astfel incat sa visati si noaptea primul 11 al unei echipe, cine sunt indisponibili, cate cornere sunt de obicei in meciurile echipei X, daca jucatorii echipei Y sunt mai predispusi la cartonase si tot felul de lucruri din acestea, aparent marunte, dar cu mare impact pe termen lung in privinta sanselor de a castiga la pariuri!

Cand veti ajunge sa stiti tot ce misca intr-un campionat, puteti apoi trece la urmatorul, dar nu va incarcati cu prea multe informatii. Este uluitor cat de multi bani se pot face doar pariind pe meciurile din campionat. NU trebuie sa pui pe bilet meciuri din campionate obscure, doar pentru ca ai tu impresia ca aia dau multe goluri sau au o cota buna la victorie. Cunosc un tip care castiga sume fabuloase de bani pariind exclusiv pe campionatul Rusiei. Dar stia la perfectie tot ce misca acolo, inclusiv parte din jocurile de culise, citea pe net ziare rusesti de sport, era informat la perfectie. prindea cote imense, pariuri pe care nu le-ar fi jucat niciun om normal vreodata si castiga foarte frecvent. Nu va plac rusii, incercati nemtii, englezii, francezii… in ziua de azi poti alege zeci de sporturi, zeci de campionate, daca nu va pierdeti eforturile in zeci de directii, sansele sa obtineti castiguri cresc considerabil!

 

Superpont1x2 va ureaza spor la bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here