Recomandarile zilei fotbal Tudor 12 noiembrie

Salutare,

Dupa o zi foarte buna ieri in Comunitatea Superpont Premium, revin si eu azi cu fotbalul asiatic, prietenii mei „orezarii” šŸ™‚

Meciuri din preliminariile World Cup 2016, partide destul de ciudate si de complicate, unde m-am aruncat pe niste pronosticuri curajoase. 

Increderea mai mare este pe dubla cu Iranul, desi cotele ar indica celalalt bilet. Cambodia primeste multe, inscrie des, e un meci fara miza, sper intr-o partida cu goluri de ambele parti. Evident, Afganistan nu e o forta, dar nu vad motivul pentru care nu ar fi un meci deschis. Iranul, in schimb, chiar este o trupa redutabila, mai ales acasa, nu vad sa aiba probleme azi si cred ca se va impune lejer intr-un meci cu multe goluri.

A doua dubla pare frumoasa pe foaie, am insa ceva indoieli la Palestina. Dupa un 0:0 neasteptat cu Arabia Saudita, au moral bun, malaysienii primesc goluri multe, ramane de vazut cum vor aborda gazdele meciul. Cred ca un GG este iarasi posibil. Am ezitat mult intre meciul asta si cel din Maldive, sper ca am ales bine

In fine, doua single-uri, over 2.5 in doua partide unde cred ca respectivele cote sunt exagerate. Mai ales la Uzbekistan, vad un gg bun, am fortat la 3+. De cealalta parte, filipinezii joaca ofensiv, conteaza insa prestatia celor din Yemen, stiut fiind faptul ca echipele din Golf nu exceleaza la capitolul ofensiva, mergand mai mult e defensive ermetice.

Fiind vorba de meciuri exotice, recomand prudenta in alegeri. Analizati si voi insinte meciurile. Nu jucati tot neaparat, ci doar ce va inspira.

Mult succes!biletul zilei fotbal 12 noiembrie asia  
biletul zilei pariuri fotbal 12 noiembrie  ponturile zilei pariuri fotbal 12 noiembrie 

Leave a Reply