Ponturi pariuri fotbal Tudor 13 februarie

Salutare

Dupa ce ieri toate biletele din fotbal au fost win, azi ma las putin dus de val si incerc 4 variante de bilet. Nu recomand sa faceti la fel, decat daca puteti lua in calcul eventuale pierderi sau plasati mize modice. As alege totusi maxim 2 bilete.

In ordinea increderii, cele mai bune mi se par biletele din Scotia si combinata Qatar-Tara Galilor, jucate la casele de pariuri online Netbet si SportingBet. As zice un 7/10 incredere, parca mai buna la dubla combinata. La scotieni ma incurca oarecum Stenhousemouir, sunt foarte inconstanti.

Apropo, vedeti ca agentiile de pariuri au lansat oferte pentru Liga 1. Mie, personal, concursul celor de la Unibet mi se pare tare de tot!

Dubla din Austria o creditez cu 6.5/10, totul depinde de Salzburg, daca sunt in forma de goluri azi, la al doilea meci mi se pare ca „peste 2.5 goluri” este un pronostic bun.

In fine, biletul zilei din Polonia, jucat la casa de pariuri Fortuna (au acum bonus de 150 Lei la deschidere de cont), este dificil, la Piast vad GG, am fortat la 3+. Aici cred ca poate fi mai dificil, polonezii incep dupa o pauza destul de lunga, nu stiu daca au motoarele turate. Dar un GG la ambele nu strica 🙂 incredere 6/10.

Vezi aici si ponturile lui ERC de astazi.

Succes!

   
    
 

Leave a Reply