Pariurile lui Tudor 7 Februarie

Biletele zilei din fotbal de azi sunt din Italia, Olanda si amicale
Increderea cea mai buna o acord triplei din Serie A, undeva la 7/10. Pariata la casa de pariuri Netbet.
Cu dubii la Atalanta, am ales intre ei si Sassuolo, e dubios oricum la italieni… Daca vi se par complicate, puteti merge cred pe un 3+ la Napoli si Roma, par destul de bune pronosticurile.  

biletul zilei fotbal Italia 7 februarie 
Biletul din Olanda, cat si cel din amicale, jucate la casa de pariuri SportingBet, pleaca cu a doua sansa, ca sa zic asa. Desi Ajax este mare favorita, iar Feynoord este prabusita total, este totusi un derby. Inclin chiar sa cred ca oaspetii vor pleca cu punct de pe ArenA din Amsterdam si cred ca vor reusi sa inscrie. De cealalta parte, PSV trebuie sa razbune umilinta din Cupa, nu cred ca se va repeta situatia de acum 3 zile. Pentru o cota mai mica, dar oarecum mai „sigura”, ar merge PSV marcheaza minim 2 goluri, cota 1.66 la SportingBet sau 3+ in meci, cota 1.5

 biletul zilei castigator pariuri fotbal 7 februarie 
In fine, biletul din amicale este greu, mai sunt amicale bune, dar fara cote (ex Botosani-Ruzomberok). Sparta nu exceleaza in amicale, iar partidele dintre cehi si slovaci sunt deseori inchise. De aceea cred ca este un bilet greu, la limita. Incercati doar daca va inspira! 

biletul zilei fotbal amicale 7 februarie 
Bafta la castiguri!

Leave a Reply