Biletele zilei pariuri fotbal Tudor 4 februarie

 Primul bilet al zilei din fotbal vine din tarile arabe, Qatar si EAU, azi se disputa patru meciuri, eu am ales doua unde cred ca sunt sanse mai mari sa se marcheze mult. As acorda un 7/10 incredere acestui bilet, chiar daca arabii sunt de multe ori imprevizibili.

Al doilea bilet al zilei din fotbal este cu pariuri din amicale. Imi place meciul Stelei, suedezii sunt o echipa care de obicei inscriu si primesc mult, ambele echipe sunt in cautari, cred ca e posibil ca ambele sa inscrie. La polonezi, pariul meu preferat este „ambele marcheaza„, dar la amicale casele de pariuri nu prea introduc aceasta optiune, asa ca fortez un 3+. Sunt mai multe amicale interesante azi, dar inca Nu au cote. Astra si Midtyland ar putea fi optiuni, dar le astept la live. Daca nu va inspira meciul lui Slask, fiind si foarte devreme,mai este meciul lui Krasnodar, unde iar vad un 3+

Aleg totusi sa joc azi aceste 2 bilete, la casa de pariuri Sportingbet, care chiar au cote foarte bune la numar de goluri. Si chiar au cote, in sensul in care gasesti la multe meciuri la care celelalte case nu se obosesc sa dea!

Bafta!

biletul zilei pariuri amicale 4 februarie  
 

One Response

Leave a Reply