Biletele zilei fotbal Tudor 8 decembrie

Biletele zilei de azi sunt din Liga Campionilor, ultima etapa, care se disputa deseara, de la ora 21:45

Primul bilet, jucat la agentia de pariuri online Fortuna, propune pariu pe victoria celor de la PSV si gol marcat de United la Wolfsburg. PSV se califica daca inving deseara, indiferent de rezultatul meciului din Germania. In acelasi timp, daca rusii castiga, prind Europe League din primavara. Cred totusi ca olandezii, aflati in forma buna si cu experienta buna in UCL isi vor adjudeca victoria, intr-un meci cu multe goluri. De cealalta parte, merg pe experienta superioara a celor de la United. Sunt obligati sa castige, mai ales daca PSV castiga. Cred ca pot transa disputa in favoarea lor. Am pariat ca vor marca cel putin un gol.

Observati optiunea de Turbo Cashout disponibila la agentia de pariuri Fortuna. Aici puteti inchide si biletul, nu doar un single!!!

A doua dubla, de la casa de pariuri Netbet, este mai „exotica”, cu gol marcat de oaspeti in doua meciuri cu miza mai mica. Kazacii sunt o trupa incomoda, cred ca vor pune probleme la Istanbul, iar Galata primeste des goluri, la fel ca si City acasa. Mi se par doua pariuri cu sanse bune de reusita.

Incredere 7/10 la fiecare

Succes in alegeri    
 

Leave a Reply