Avancronici baschet : NBA – Indiana Pacers vs Cleveland Cavaliers

The Cavs vin la Indianapolis cu scopul clar de a se impune în fața celor de la Pacers, mergând pe linia celor 15 victorii obținute în 18 partide disputate de la sfarsitul lui decembrie până acum.

Indiana se află pe locul 7 în Conferința de Est cu un bilanț de 25 victorii si 22 de înfrângeri. Pacers au avut o perioada slabă, cu 6 eșecuri în ultimele 10 meciuri, totul părând să se îndrepte după victoriile cu Atlanta și Denver – meci spectaculos câștigat în overtime.
Cleveland este lider în Est cu 34 de victorii și 12 înfrângeri – au avut un început de sezon destul de slab. Cavs au câștigat 6 din ultimele 7 partide cu doau victorii remarcabile cu Spurs și LA Clippers. A fost momentul în care LeBron James & Co au arătat că pot conta în play-off după o serie de eșecuri cu Golden Sate sau Chicago.

Meciul este in direct aici – poti miza pe favoriti si ai bonus la deschiderea de cont!

Monta Ellis a fost omul care a contat în ultimele meciuri ale gazdelor, alături desigur de senzaționalul Paul George care se menține la o medie de 23,5 puncte per meci. În Victoria cu Denver, Ellis a reușit 32 de puncta, arătând că nu degeaba are 10 ani de NBA – media sa în meciurile cu Hawks și Nuggets a fost de 28,5 puncte cu 7 recuperări și 6 pase decisive. Un alt jucător experimentat, C J Miles a punctat decisiv cu Atlanta. Remarcabilă este și evoluția tânărului Myles Turner, 19 ani, cu o medie de 19,2 puncte și un procentaj de 62 % în ultimele 6 meciuri, alături de oamenii de bază precum George Hill sau Ian Mahinmi. Concurența se dovedește benefică în lot, intrarea lui Turner dându-i și lui Lavoy Allen chef de joc – 9 recuperări din care 4 ofesnive în 10 minute pe parchet . Pentru meciul de azi Rodney Stuckey și francezul Mahinimi au problem emdicale, dar va fi game time decision.


Cavaliers vin cu noul antrenor, Tyronn Lue, fostul jucător de la Lakers și cu echipa completă. Înlocuirea lui David Blatt pare să fi mobilizat la maxim echipa, Kyrie Irving, LeBron James și Kevin Love fiind de neoprit în partida cu San Antonio – “The Big three” a reușit 71 de puncte cu un procentaj de 57%.

Înregistrează-te aici și poți să pariezi în câteva minute pe meciurile favorite – primul pariu este fără risc până la 150 ron! Ai si partidele din NBA in direct !

Pe teren propriu, la Bankers Life Fieldhouse, Indiana are 15 victorii pentru doar 7 înfrângeri. Cavaliers au un bilanț pozitiv în deplasare cu 15 succese în 24 de meciuri. Pacers și Cavs au o medie de peste 110 puncte în ultimele meciuri.
Victorie Cleveland, cota 1.53 la Sportingbet.

Total puncte, peste 209,5 cota 1.87 la Unibet.

Victorie Cleveland la 1-5 puncte, cota 4.80 la NetBet.

Leave a Reply