Top 5 iubite ale jucatorilor de la nationala Columbiei

Top 5 iubite ale jucatorilor de la nationala Columbiei

Columbia este în formă la Copa America 2016. Jucătorii lui José Néstor Pékerman au debutat cu o victorie, 2 la 0 contra țării gazdă, Statele Unite ale Americii. Los Cafeteros au impresionat prin jocul prestat. Fanii sunt în extaz, visează la un nou trofeu, dar nu doar fotbaliștii le trezesc admirația. Soțiile fotbalistilor columbieni impresionează atat in Columbia cat si in California prin frumusețe ! Top 5 iubite ale jucătorilor de la naționala Columbiei!

“La Tricolor” are foarte mulți jucători de calitate în lot. Cinci dintre ei conduc însă în topul celor mai frumoase neveste!

Jessica Sterling, soția lui David Ospina. Portarul lui Arsenal face furori atât în țara natală cât și la Londra:

Karin Jiménez, soția lui Santiago Arias. Fundașul lui PSV a “amețit” toată Olanda:

Top 5 iubite ale jucatorilor de la nationala Columbiei – agentia de pariuri online Netbet a pus pe jar pariorii din intreaga tara cu un bonus fabulos de 1.500 de RON!

Melissa Botero, soția lui Juan Guillermo Cuadrado. Mijlocașul lui Juventus are o soție de nota 10:

Daniela Ospina, soția lui James Rodríguez. Mijlocașul lui Real Madrid își alege echipa/orașul și în funcție de ce spune doamna :

Top 5 iubite ale jucatorilor de la nationala Columbiei – depui 500 RON in contul de parior si instantaneu poti sa pariezi cu 1.000 de RON in cont la agentia de pariuri online Winmasters! Deschide un cont chiar acum si incaseaza Super Bonusul de 500 de RON!

Marcela Muñoz, soția lui Dayro Moreno. Fostul jucător al Stelei este într-o formă de zile mari la Club Tijuana, iar în plan personal, cuvintele sunt inutile:

Ca bonus, Tatiana Gómez, logodnica lui Frank Fabra. Fundașul de la Boca Juniors ține prima pagină și în Argentina și nu doar prin evoluțiile sale din teren:

sursa: elherlado.co, sitioco.com, futbolete.com

 

Leave a Reply