SUPERPONT: Ce câștigăm NOI la Gala Premiilor Oscar 2016

Ați pariat vreodată pe Oscar? Nu Cardozo, nu Oscar dos Santos Júnior, nu De La Hoya, sau ultimul, poreclit “The Golden Boy”, ar putea avea o legătură… Mă refer la fabuloasele statuete de aur decernate anual de către Academia Americană de Film. Premiile Oscar așa cum sunt ele cunoscute au ajuns în acest an la cea de a 88-a ediție.  Fastuoasa ceremonie are loc la Dolby Theater din Hollywood.

Iată pe scurt prinicipalele repere:

 • Ziua și data: Duminică 28 februarie, ora 8:30 PM, ora și ziua locală. Pentru România este vorba despre noaptea de 28 spre 29 februarie. Diferența de fus orar este de 9 ore.
 •  Transmisia este efectuată de către ABC, American Broadcasting Company. În România este preluată de către Digi 24 și Digi Film.
 •  Sosirea celebrităților și starurilor, Red Carpet Coverage pentru televiziune are loc între 5 și 8:30 PM, ora locală.
 •  Maestru de ceremonii este Chris Rock. Umoristul și actorul american este la a doua experiență de acest gen, după cea din 2005.

Site-ul cinemagia.ro va oferă aici o lista completă cu nominalizările la Premiile Oscar din acest an. Lista categoriilor pentru care se fac nominalizări și se acordă premii este extrem de bogată.

Poti miza si tu pe vedetele favorite la Gala Premiilor Oscar! Aici ai cote excelente si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Noi ne concentram acum pe principalul favorit pentru a câștiga premul Oscar 2016 la categoria cel mai bun film: The Revenant, Spotlight și The Big Shot.

tabel filmepozatext spielb

 

The Revenant:
revenFilmul este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat.

Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ține companie în ultimele clipe de viață și pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Spotlight:
spotlightFilmul spune povestea incredibilă, dar adevărată, a echipei “Spotlight, constituită din câțiva jurnaliști de investigații de la Boston Globe, care au obținut Premiul Pulitzer pentru cutremurătoarea lor dezvăluire, din 2002, privind mușamalizarea sistematică de către Biserica Catolică a numeroase acte de pedofilie comise de peste 70 de preoți ai săi.

 

The Big Short:
the-big-short-bannerCând patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume, iminența colapsului economiei globale, au o idee de geniu: să parieze  împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.
Bazat pe povestea adevărată descrisă în romanul best seller al lui Michael Lewis (The Blind Side, Moneyball), și regizat de Adam McKay (Anchorman, Step Brothers), BROKERII APOCALIPSEI are o distribuție formată din unele din cele mai “grele” nume de la Hollywood: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt.
*sursa: www.cinemagia.ro

Este tentant nu? Poti miza aici pe favoritii tai din lumea filmului – ai bonus special de 300 RON oferit doar de SUPERPONT.

Să ne uităm acum la cateva cote pentru cele mai importante categorii de la premiile Oscar 2016.

 • Cine castiga Oscarul pentru cel mai bun film:
  – The Revenant, cota 1.44 la Sportingbet.
  – Spotlight, cota 3.25 la Unibet.
  – The Big short, cota 7.00 la Netbet.
 •  Cel mai bun actor în rol principal:
  – Leonardo DiCaprio (The Revenant), cota 1.01 la Unibet.
  – Eddie Redmayne (The Danish Girl), cota 11.00 la Sportingbet.
  – Michael Fassbender (Steve Jobs), cota 27.00 la NetBet.
 •  Cine castiga Oscarul pentru cea mai bună actriță:
  – Brie Larson (The Room), cota 1.04 la Netbet.
  – Saoirse Ronan (Brooklyn), cota 15.00 la Unibet.
  – Cate Blanchett (Carol), cota 26.00 la Sportingbet

Sylvester Stallone, cota 1.33 la Unibet pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Filmul Mustang, cota 7.00 la Sportingbet la categoria cel mai bun film strain.

Star Wars, cota 1.50 la Unibet la categoria cele mai bune efecte vizuale.

Mad Max, cota 2.50 la Unibet la categoria cele mai bune efecte vizuale.

Alicia Vikander, cota 1.32 la NetBet pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Acestea sunt doar câteva dintre „pariurile speciale” pe care le puteti incerca la Gala Premiilor Oscar 2016.

Aveti mai jos “un ghid” pentru a putea accesa imediat categoria unde gasiti cotele pentru Premiile Oscar 2016:

 • la Unibet  în stanga la  Sporturi – Non Sport – Premii cinematografice
 • la Sportingbet  în dreapta sus, Alte sporturi – Speciale
 • la Netbet apar direct pe prima pagină de pariuri, în partea stângă, în coloana numita „cele mai populare competitii”

Superpont este sursa ta zilnica de inspiratie. Ai aici avancronici si analize, biletul zilei FREE, promotii speciale, sfaturi si raspunsul la intrebarea “Noi unde pariem?”

Leave a Reply