Strategia de pariere care iti creste dramatic sansele de a castiga la pariuri

 

Mai avem doua saptamani pana la începutul anului 2016 si ca sa va ajutam in gasirea unei strategii potrivite pentru a castiga cat mai mult la pariuri sportive, ne-am propus sa va împărtășim cateva principii pe care noi le folosim de ceva timp si pe care va “provocam” sa il folosiți si voi. Haideți sa o luam de la zero. Cu cateva întrebări . Pe care este bine sa vi le puneti singuri…

  • De ce pariez?
  • Am obiective clare care au termene limita?
  • Ce fac concret ca sa imi ating obiectivele setate?
  • Ce resurse am? De ce ma folosesc ca sa imi indeplinesc obiectivele?

Pun  pariu ca la prima întrebare răspunsul este, mai mult decât sigur, unul singur :

SA FAC BANI !

Vezi la ce agentie de pariuri online poti juca incepand de acum la cele mai bune cote din Romania!

Normal, toată lumea vrea asta! Dar… Obiectivul asta este mult prea general, mult prea putin specific,ne trebuie un obiectiv foare concret, foarte clar pentru a ne putea focusa sa il atingem!

Propuneți-va ACUM un obiectiv precis, clar, realizabil. De genul ” imi propun ca in luna Ianuarie  sa castig 1500 RON din pariuri ” ! 

Felicitari, ai un obiectiv ! Deja lucrurile se schimba 🙂 Deja te vezi la sfarsitul lunii Ianuarie cu 1500 RON in plus in conturile bancare, nu-i asa ? 🙂

Una din principalele greseli pe care le fac pariorii, mai ales cei incepatori este aceea ca nu isi seteaza obiective clare de profit!

Bun. Sa trecem mai departe… Logic, următorul pas este sa vad cum pot face asta ?

Pariaza pe ligile de fotbal din UK la aceasta casa de pariuri! Cele mai bune cote, GARANTAT!

O tactica foarte buna este sa împarți obiectivul mare in obiective mai mici.Deci practic vrei sa faci săptămânal 375 RON PROFIT in luna Ianuarie.  Adică 55 RON profit zilnic !

Bun, acum stii ce ai de facut in fiecare zi pentru a iti îndeplini obiectivul!

Concret, la o rata de succes lunară de 66% a unor selectii jucate zilnic, cu o miza de 150 RON pe o cota medie de 2, in 30 de zile ai avea 1500 RON PROFIT! Totul devine, deodata, mai simplu!

Nu trebuie decat sa fii “verde” in 20 din cele 30 de zile ale lunii si astfel ti-ai atins obiectivul!

Sau,cu o rata de succes de 43%, la o miza zilnica de 150 RON, cu o cota de medie  de 3, in 30 de zile ai avea profit de 1500 RON , adica sa ai 14 zile verzi din 30!

E greu?  Parca nu mai pare atat de greu de atins, nu-i asa ?

Cum sa castigi mai usor bani din pariuri pe numar de goluri! Sfaturile pariorilor Superpont!

Totul depinde EXCLUSIV de voi, de cat de disciplinați sunteți ! Si bineînțeles de un mic ajutor de la principala voastră sursa zilnică de inspirație, SuperPont Premium, cea mai buna comunitate de pariori din Romania !

Vezi aici o tactica prin care poti gasi o cota castigatoare  de 2 aprope zilnic !

Va uram mult succes si inspiratie maxima!

 

Leave a Reply