Ponturi fotbal : Impactul coeficientilor UEFA în cupele europene și competițiile interne

Ponturi pentru pronosticuri și pariuri în meciurile din cupele europene și competițiile interne

Categoria ponturilor pe care le folosim atunci când dăm pronosticuri și apoi când pariem pe diferite meciuri de fotbal este una extinsă. Alături de forma de moment sau situația loturilor apar multe alte aspecte care pot influența o partida.

Ne aflăm în față unor meciuri importante în Liga Campionilor și în Europa League. Performanțele fiecărui club contribuie la coeficientul UEFA care stabilește numărul de participant pentru fiecare țară în cupele europene și capii de serie în cazul tragerilor la sorți. El se calculează pe baza punctelor strânse de cluburi în Champions League sau Europa League în ultimele cinci sezoane. De aici puteți înțelege și important meciurilor din cupele eruopene dar și duelurile țări din campionatele interne pentru un loc “de Europa”.

Mizati aici pe duelurile tari din Liga Campionilor si Europa League! Aveti cote excelente, optiune live, si 250 RON Pariu Fără Risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont.

Două țări ne atrag atenția în mod special. Este vorba despre Belgia, care a stabilit un nou record și Italia care duce o lupta la baionetă cu Anglia.

eur league 1Datorită victoriei lui Anderlecht în fața lui Olympiakos, Belgia a juns la 40 de puncte conform coeficientilor UEFA. Este vorba despre un record, cea mai mai buna performnta fiind până acum în 1979 cu 38,3 puncte. Ne asteapta deci un play-off “încins” în Jupiler Pro League, mai ales că echipa care va prinde ultimul loc de Europa va trece în turul trei preliminar, nu al doilea ca în sezonul actual. Anderlecht va încerca cu siguranță să mai aducă puncte, dar cel puțin pentru moment este imposibil ca Belgia să depășească Ucraina în clasamentul coeficientilor. Avem totuși un duel direct între Șahtior și Anderlecht chiar în Europa League… Cu Dynamo Kiev fără mari șanse de a obține puncte în partida cu City, belgienii speră să recupereze din diferența față de ucraineni prin Anderlecht.

liga campItalia este și ea foarte aproape să își asigure încă un loc în Liga Campionilor. Fiorentina a clacat în fața lui Tottenham, lucru neplăcut, iar AS Roma a dezamăgit și ea și mai tare pierzând puncte în fața lui BATE Borisov de exemplu. Sezonul 2011/2012 va disaprea din statistici, iar echipele din Italia pot recupera în față celor din Anglia. Înfrângerea lui Chelsea cu PSG nu a picat deloc bine pentru englezi în acest context. Lazio și Juventus sunt capabile să obțină rezultate bune în următoarele partide. De notat parcursul lui Lazio care a ieșit neînvinsă dintr-o grupa cu Saint-Etienne, Rosenborg și Dnepr Dnipropetrovsk.

!Aflați aici ponturile din avancronica partidei dintre Chelsea și PSG!

În clasamentul actual Franța lupta și ea pentru puncte, Portugalia și Rusia fiind foarte aproape să o depășească! De notat faptul că portughezii și rușii se înfruntă în mod direct în Zenit vs Benfica…

!Aflați aici ponturile din avancronica partidei dintre Zenit și Benfica!

România se află pe locul 15 și din fericire pentru noi, echipele din Austria au fost eliminate și nu pot acumula puncte pentru a ne depăși.

CLASAMENT COEFICIENTI UEFAPentru a calcula coeficientul UEFA trebuie făcută suma punctelor strânse de către cluburile dintr-o țară și să o împărțim la numărul de echipe care au participat la competiția europeană. În cazul în care două țări au același coeficient, cea care a obținut cele mai multe puncte în ultimul sezon trece în față.

Conform regulamentului UEFA, se acordă două puncte la victorie și unul pentru o remiză. Echipe care ajung în optimile de finală, sferturile, semifinalele sau finala Champions League sau Europa League primesc un punct suplimentar pentru fiecare tur.

Superpont este sursa ta zilnica de inspiratie. Ai aici avancronici si analize, biletul zilei FREE, promotii speciale,sfaturi si raspunsul la intrebarea “Noi unde pariem?”

 

Leave a Reply