Paulo Dybala, “bijuteria” serii în Liga Campionilor

Dybala va fi noul Messi”. Este declarația președintelui de la Palermo, Maurizio Zamparini. Ea a venit în momentul în care Juventus Torino l-a a chizitionat pe tânărul atacant argentinian. Cine îi va lua locul lui Tevez? Cine va fi noul golgeter al echipei? Acestea erau întrebările fanilor torinezi la începutul sezonului. Paulo Dybala este răspunsul primit. După doar șase luni la Juve, atacantul este adulat de tifosi și întrebarea sună altfel : “Carlos și mai cum?”.

Mizează aici pe Dybala marcator în Juve vs Bayern și câștigă 575 RON cu bonsul de 175 RON oferit exclusiv de SUPERPONT.

dybala cordoba

Dybala – el pibe de la pension

Pauolo Dybala a fost “el pibe de la pension” și apoi “u picciriddu”. La moartea tatălui sau, Paulo avea doar 15 ani. A fost primit să locuiască în centrul de formare al clubului Instituto de Cordoba, ceea ce i-a adus supranumele de “copilul din centrul de formare” . După doar câțiva ani Paulo are tot un aspect infantil si fanii din Palermo îl numesc “u picciriddu”, copilul în siciliană. Puștiul a devenit “La Joya” în atacul echipei din Palermo și este bijuteria Juventusului la ora actuală.

 

!Dybala poate fi omul decisiv in meciul de azi – aveti aici avancronica partidei dintre Juventus si Bayern!

Transferul sau din vara lui 2015 a fost privit cu scepticism de mulți. Este greu să joci la Juventus, să ai forță să te impui în echipa. Dybala a fost deja “coplesit” la Palermo, club care a plătit 12 milioane de euro pentru transferul sau. Paul s-a maturizat și a înțeles ce înseamnă Serie A. După trei sezoane petrecute în Sicilia, clubul rosanero și-a amortizat complet investiția. Jucătorul a confirmat în campionatul Italiei, clubul a avut o excelentă imagine, iar Juventus a plătit 32 milioane de euro – plus 8 milioane bonusuri.

Pariază aici pe gol marcat Dybala și câștigă 1.005 RON cu bonusul de 300 RON oferit doar de SUPERPONT.

Planul inițial al lui Allegri era de a-l folosi, că și pe Morata “cu moderație”. Evoluțiile excelente și presiunea fanilor l-au adus însă pe Dybala în primul 11. Giuseppe Marotta, cel care nu a ezitat să îl achiziționeze, l-a susținut și el.

La doar 22 de ani jucătorul argentinian are întreaga carieră în față, iar inceputul este excelent. Dupa ce a fost cel mai tânăr golgeter din istoria lui Palermo, Dybala își permite să aibă deja statistici superioare lui Tevez în tricoul torinezilor!

Este un jucător imprevizibil care poate fi cu greu anticipat de apărarea adversă. Dybala are acum un mare avantaj pe fondul libertății a la Tevez pe care i-o acordă antrenorul. La Joya are un bilanț excelent la capitolul pase decisive și impresionează prin poziționare, prin modul în care abordeaza fazele plecând de la centrul terenului, din bandă sau chiar din zona propriei defensive. Khedira, Mandzukic, Bonucci sau Alex Sandro îi pot mulțumi pentru pasele ideale. Singurul capitol la care este încă de lucrat este cel al fazelor fixe.

Dybala a impresionat și prin atitudinea sa. Ofertele din afara Italiei nu au lipsit, dar Paulo a ales să rămână în Serie A. Este o dovadă a atasamentului față de țara în care a ajuns la 19 ani și în care fotbalul de club redevine o forță. Este un om cu principii, lucru rar în condițiile actuale. Transferul la Juventus s-a legat și de faptul că torinezii au fost primii care i-au făcut o ofertă clară și i-au arătat încredere.

Bijuteria ( la joya) lui Juventus este o comoară în toată puterea cuvântului. Paulo Dybala simte jocul, poarta, fotbalul și putem spune că este genial.

Superpont este sursa ta zilnica de inspiratie. Ai aici avancronici si analize, biletul zilei FREE, promotii speciale,sfaturi si raspunsul la intrebarea “Noi unde pariem?”

 

2 Comments

Leave a Reply