Manchester United – Campioana audientelor TV

Manchester United – Campioana audientelor TV

Chiar daca Manchester United nu a rupt gura targului in acest sezon, fie ca a evoluat in Europa League, UEFA – Champions League sau Premier League, „diavolii rosii” inca au priza la public si asta sa vede din statisticile facute de publicatia online Forbes.ro. Cum de a fost Manchester United – Campioana audientelor TV in sezonul recent incheiat va prezentam si noi in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Manchester United - Campioana audientelor TVManchester United conform statisticilor publicatiei amintite mai sus, a fost campioana audientelor in meciurile transmise in acest sezon de catre Eurosport, in timp de DoceSport, cealalta televiziune din Romania care transmite partide din Premier League, a plusat cu Manchester City, aceasta fiind cea mai urmarita formatie din Premier League de catre abonatii DolceSport.

Din ianuarie pana in Mai anul acesta, Europort a difuzat numai putin de 59 de meciuri din Premier League, partide care au inregistrat o audienta medie de 65.000 de spectatori pe minut, in timp ce Dolcesport a transmis LIVE doar 14 partide din primul esalon britanic.

Manchester United - Campioana audientelor TV

Manchester United – Campioana audientelor TV

Cel mai urmarit meci din Premier League transmis de Eurosport in Romania a fost Manchester UnitedManchester United - Campioana audientelor TV vs Arsenal ( 28 februarie ), scor 3-2, cu o medie de 152.000 de telespectatori pe minut la nivel national, urmat de  Tottenham – Manchester United ( 10 aprilie ), scor 3 – 0, cu o audienta medie de 136.000 de telespectatori pe minut la nivel national.

Surprinzator sau nu, derby-ul orasuilui Manchester, Manchester City vs Mnchester United, a inregistrat cea mai mica medie de spectatori in perioasa Ianuarie – Mai pe Eurosport, doar 102.000 de spectatori pe minut.

Dolcesport a avut cele mai mari audiente in Premier League din iarna pana in mai in momentul cand a difuzat Crystal Palace vs Chelsea, in timp cele mai mici audiente au fost in momentul partidei Sunderland vs Manchester City.

Profita de livet-tv pentru Premier League, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Manchester United - Campioana audientelor TVDupa cum va spuneam ceva mai sus, Manchester United este campioana audientelor in Romania in meciurile transmise in acest sezon din Premier League, deoarece in primele 10 meciuri din Premier League cu cele mai mari audiente se afla 7 care au fost disputate de „diavolii rosii”.

Leicester City, este cu doar doua meciuri in TOP 10 audienta pe Eurosport : Arsenal vs Leicester, locul 3, cu o medie de 125.000 telespectatori pe minut, si Manchester United vs Leicester City, locul 5, cu o medie de 119.000 de persoane pe minut. Din nou surprinzator sau nu, Arsenal, este in TOP 10 cu patru partide, in timp ce fosta campioana, Chelsea, a reusit sa atraga audienta doar in doua meciuri ( Sursa : Forbes.ro ).

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply