La ce case de pariuri este de preferat sa pariem LIVE

Cand este vorba despre pariorii profesionisti, pariorii seriosi, atunci pariurile live sunt in topul preferintelor acestora. Fie ca este vorba despre fotbal, tenis sau alte sporturi populare (baschet, hockey, volei) in randul pariorilor, toti acestia stiu ca banii adevarati se fac la pariurile live!

Pe langa adrenalina rezultata atunci cand pariezi live, cand fiecare sut e spatul portii sau atac periculos iti ridica tensiunea, castigurile la acest tip de pariuri pot fi incredibile, intr-un interval de timp extrem de scurt.

Cand vine vorba de pariurile live, pariorii romani aleg in primul rand aceasta agentie de pariuri online!

Membrii Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, au realizat, in urma unui studiu amplu comparativ intre casele de pariuri online licentiate, un top al agentiilor de pariuri recomandate pentru live-uri.

S-au avut in vedere criteriile clare dupa care pariorii profesionisti se ghideaza in alegerea caselor de pariuri preferate:

  • varietatea ofertei de pariere
  • cotele disponibile la pariurile live
  • rapiditatea plasarii pariurilor
  • transmisiuni live ale diferitelor evenimente sportive

Citeste sfaturile Superpont pentru a-ti creste castigurile la pariuri live!

  1. Netbet – cea mai buna agentie pentru pariurile live! (D. ONJN 927 / 24.06.2015) La acest capitol, consideram ca Netbet nu are rival. Are, de departe, cele mai multe evenimente disponibile spre pariere, rivalizand cu agentiile de top, gen bet365. Daca o consierati o exagerare, consultati AICI oferta lor de pariuri live si va veti convinge singuri.  Cotele celor de la Netbet sunt cel putin egale, daca nu chiar mai mari, cu ale celor mai mari agentii de pariuri licentiate. Plasarea pariurilor, atat de pe mobil, cat si de pe desktop, se face instant, iar creditarea contului de parior dupa validarea pariului dureaza maxim un minut. Momentan, Netbet nu transmite live evenimente sportive.
  2. Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) se situeaza a doua in topul preferintelor pariorilor din comunitatea Superpont cand este vorba de pariurile live. Oferta lor de pariere este buna, dar inca nu la nivelul locului 1. Cand este vorba sa pariati pe meciuri mai „exotice”, asa cum noua ne place sa o facem deseori, acestea nu se regasesc de fiecare data in oferta SportingBet. Cotele la pariuri live sunt printre cele mai bune, acesta este un capitol la care Sportingbet.ro sta foarte bine si la pre-match. Un mare avantaj este ca transmit LIVE multe evenimente sportive importante (Primera Division, probabil cel mai puternic campionat din lume, este unul dintre ele). Desi varietatea ofertei nu este atat de mare, compenseaza cu foarte multe optiuni de pariere la un eveniment sportiv, ceea ce conteaza mult pentru un parior profesionist. La fel ca si la Netbet, plasarea pariurilor se poate face foarte repede, un aspect vital atunci cand ne referim la live-uri.
  3. eFortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) s-a instalat pe locul 3 in acest top, venind cu o oferta foarte generoasa de pariuri live. Una dintre cele mai mari case de pariuri din Europa, cu peste 2000 de agentii offline, Fortuna si-a luat de curand licenta in Romania si a surprins in mod placut prin oferta pentru pariori. Varietatea acesteia este unul din principalele aspecte remarcate, poti paria pe toate sporturile importante in timp real. Mai mult decat atat, cotele oferite de efortuna sunt mult superioare celorlalte case de pariuri. Putem spune ca, la capitolul cote, efortuna.ro este lider in acest top. Un alt mare avantaj al celor de la Fortuna este optiunea de Turbo CashOut, prin care poti inchide in orice moment pariul cu profit, fara a mai fi nevoit sa astepti incheierea partidei. Este cea mai buna optiune de acest gen oferita de vreo casa de pariuri licentiata in Romania.
  4. Winmasters,ro (D. 928/24.06.2015) este, alaturi de Netbet, printre primele case de pariuri online licentiate in Romania. Inca de la inceput, oferta celor de la Winmasters a atras prin varietate si prin cote excelente. La Winmasters gasesti foarte multe evenimente disponibile spre pariere si extrem de multe optiuni la fiecare eveniment. Mai mult, la capitolul cote oferite live, stau excelent. Tipsterii nostri profesionisti au in palmares nenumarate live-uri castigatoare pe Grupul Premium, jucate la agentia de pariuri Winmasters. Plasarea pariurilor este rapida si facila, inca un argument in plus pentru a paria live la Winmasters.
  5. Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) are mai multe avantaje in acest clasament. Principalul este acela ca ofera cele mai multe transmisiuni live ale evenimentelor sportive in desfasurare. Acest aspect este unul de maxima importanta pentru pariorii adevarati, care stiu ca cel mai bine este sa pariezi in cunostinta de cauza, nu doar dupa statistici. Unibet ofra pariorilor si aplicatia de mobil „Unibet TV” , un adevarat program al transmisiunilor sportive, astfel incat sa stii mereu ce meciuri poti urmari la ei. Cotele celor de la Unibet au fost si sunt foarte bune, atat pre-match, cat si live, iar oferta este una generoasa, mai aes la partidele din campionatele puternice, primele ligi. Unibet devine astfel una dintre optiunile de luat in seama pentru pariorii profesionisti cand este vorba sa parieze live.

Speram ca acest articol va este de folos in alegerea casei de pariuri online la care veti paria live de acum incolo. Daca v-a placut acest articol, nu ezitati sa il share-uiti, astfel incat si prietenii vostri pariori sa beneficieze de sfaturile cuprinse in el.

Comunitatea de tipsteri si pariori Superpont Premium

Leave a Reply