Gica Craioveanu. Brand Ambassador Sportingbet in Romania

Urmand exemplul lui Dan Petrescu sau Gabi Balint, Gica Craioveanu a devenit si el Brand Ambassador pentru o importanta casa de pariuri de pe piata romaneasca.

Sportingbet, este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online de pe piata romaneasca. Cu peste 100 de campionate de fotbal disponibile pentru pariere, cu o foarte variata oferta pentru live dar si cu nenumarate jocuri de casino sau poker Sportingbet ofera clientilor sai o experienta de neuitat.

ff6aea69c8

Daca nu ai cont la Sportingbet, deschide prin Superpont si profiti de un pariu fara risc in valoare de 250RON

Dupa 1 titlu cucerit cu Universitatea Craiova si 2 Cupe ale Romaniei, precum si 2 titluri de golgheter ale Romaniei, au urmat 11 ani petrecuti in Spania ca jucator la Real Sociedad, Villareal si Getafe.

Getafe, ultimul club la care a activat Craioveanu ca jucator, i-a construit si o statuie la sediul clubului, fiind singurul sportiv roman caruia un club din strainatate i-a dedicat asemenea elogii.

gica-craioveanu

Dupa retragere, Gica Craioveanu nu a ales cariera de  antrenor,  ci ajutat de cunostiintele pe care le are in materie de fotbal autohnton si spaniol precum si a spiritului sau analitic, Gica Craioveanu a devenit colaborator pentru diverse canale media din Spania si Romania.

Giga Craioveanu a declarat la semnare contractului cu Sportigbet:,,Este un nou domeniu pentru mine, o nouă provocare, și sunt determinat să transmit tuturor celor care îmi urmăresc evoluția ca ambasador încrederea că pasiunea pentru fenomenul sportiv și inteligența pot fi cuantificate în câștiguri financiare. Asocierea mea cu Sportingbet în planul imaginii va fi vizibilă în toate activitățile de comunicare ale companiei ”

Sportingbet.ro este o companie licentiata in Romania care doreste sa ofere clientilor sai o experienta in pariere de cea mai inalta calitate, dar si in maxim de siguranta.

 

 

 

Leave a Reply