Fotbalul autohton mult mai atractiv cu ele pe teren

Fotbalul autohton mult mai atractiv cu ele pe teren

Fotbalul se spune ca ar trebui jucat numai de barbati pentru ca este un sport pe care-l inteleg doar barbatii. Bine, bine, hai cu jucatul am inteles, dar la fel se spune si cand vine vorba de arbitraj !! Tot barbati, tot barbati ?! Ei bine, sa stiti ca avem si multe femei arbitru, unele dintre ele chiar adevarate bombe sexy si cu siguranta Fotbalul autohton mult mai atractiv cu ele pe teren 😉

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Una dintre acestea este Fernanda Colombo Uliana, o arbitra tusiera din Brazilia in varsta de numai 25 de ani care oficiaza meciuri in Pernambucano A1. Fernanda lucreaza ca functionar public in Brazilia si in 2014 a arbitrat primul sau meci la profesionisti, Sao Paulo vs CRB, scor 3-0 in Cupa Braziliei. In timpul liber frumoasa brazilianca activeaza ca antrenor personal intr-o sala de sport specializat in hidro fitness.

Un amanunt interesant legat de Fernanda, il constituie faptul ca tot in 2014 aceasta a fost la tusa si in partida Atletico Mineiro vs Cruzeiro 2-1, si chiar daca in teren se afla si marele Ronaldinho, toata atentia a fost concentrata doar asupra ei.

Profita de livet-tv pentru EURO 2016, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

O alta bomba sexy care activeaza in arbitraj este Elena Tambini, o arbitra in varsta de numai 26 de ani care activeaza in fotbalul italian feminin ( Serie A si B ) si categoria interregionala Como, insa ca toate tinerele arbitrele visul ei este sa activeze la un moment dat in Serie A.

Ca si brazilianca Fernanda Colombo, si Elena lucreaza ca funcitonar public in Italia, insa cand nu arbitreaza sau nu este la serviciu, aceasta devine model si pozeaza in ipostaze sexy pentru revistele si ziarele din peninsula italiana.

Claudia Romani este alta bomba sexy propusa de arbitrajul feminin italian. Nascuta pe 14 aprilie 1982 la Aquila, Claudia a fost declarata una dintre „cele mai frumoase 100 de femei din lume” de catre revista FHM in anul 2006.

Claudia Romani, a urmat cursuri pentru a obtine diploma de arbitru, ea arbitrand in acest moment la turneele de juniori plus toate toate esaloanele fotbalului italian, pana la nivelul Seriei B. Frumoasa italianca a avut o relatie si cu Pippo Inzaghi iar in 2012 a fost desemnata „Bikini Body” devansandu-le pe Adriana Lima si Naomi Campbell.

Avem insa si noi frumusetile noastre. De exemplu, Ioana Golea, buzoianca in varsta de doar 23 de ani a fost promovata acum 3 ani, aceasta urmand sa arbitreze inclusiv meciuri din Liga a 3 a. Ioana a fost deja denumita „sexy-arbitra” de catre colegi si chiar de catre unii dintre jucatorii pe care a apucat deja sa-i arbitreze.

„Cred ca la fiecare meci mi-a fost cerut numarul de telefon sau id-ul de pe mesenger sau Facebook. Cel mai simpatic moment a fost anul trecut, la un meci la Buzau, cand la o lovitură de colt un jucator m-a pupat, dupa care a fost avertizat. Din pacate pentru el, a fost si eliminat, mai avea un cartonas!”, a declarat Ioana pentru gsp.ro

Arbitrii de care Liga I are nevoie sezonul viitor

Fotbalul autohton mult mai atractiv cu ele pe teren

Leave a Reply