De ce este recomandat sa iti deschizi cont la casele de pariuri de pe siteurile Superpont

Dupa cum stiti, alegerea casei de pariuri care ti se potriveste este unul dintre cele mai grele lucruri cu care se confrunta un parior, fie el incepator sau profesionist. Cu totii am trecut prin aceasta dilema: la ce agentie de pariuri sa imi deschid cont? Care este cea mai buna optiune pe care o am? Cum pot fi sigur ca am facut alegerea cea mai buna?

Vezi Topul caselor de pariuri licentiate in Romania la care iti recomandam sa pariezi, 100% Legal!

Indiferent care este, finalmente, alegerea ta, trebuie sa stii ca este foarte important si urmatorul aspect, care multora li se pare neimportant: cum iti deschizi respectivul cont la agentia de pariuri aleasa! Optiunile, si in acest caz, sunt numeroase.

Noi iti vom prezenta in acest articol motivul pentru care iti recomandam sa deschizi un cont de parior de pe siteurile Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania.

Bonusuri si promotii EXCLUSIVE Superpont

Fara indoiala, unul din principalele motive pentru care pariorii aleg o anumita casa de pariuri in detrimentul alteia este bonusul oferit de respectiva agentie. Este, probabil, chiar principalul motiv de alegere al bookmaker-ului preferat. Toti pariorii cauta cel mai mare bonus la pariuri disponibil.

Pentru ca Superpont este unul dintre cele mai mari grupuri de pariori din Romania, am reusit sa obtinem de la casele de pariuri super bonusuri exclusive pentru cei care isi deschid cont de pe siteurile noastre. Bonusurile pe care le poti incasa atunci cand iti deschizi cont de pe unul dintre siteurile Superpont sunt CU PANA LA 100% MAI MARI decat bonusurile standard pe care le poti obtine daca iti deschizi cont in mod normal.

Astfel:

  1. Casa de pariuri Netbet ofera Super Bonus de 100% la deschidere de cont, pana la suma maxima de 300 RON fata de 50%, pana la maxim 200 RON, cat este bonsul pe care l-ai obtine in mod normal daca nu ai deschide cont de pe Superpont.
  2. Agentia de pariuri SportingBet ofera Bonus de 250 RON, pariu fara risc, in loc de 200 RON cat ai lua daca nu ai deschide cont de pe unul din siteurile Superpont.
  3. Nici cei de la agentia de pariuri online Winmasters nu se lasa mai prejos si vin cu un Mega Bonus de 100% la deschidere de cont, pana la suma maxima de 450 RON, fata de 100% pana la 200 RON, cat acorda in mod normal pariorilor.
  4. Urmeaza sa lansam in aceasta luna si un Bonus Exclusiv la agentia de pariuri Fortuna, una dintre cele mai bune case de pariuri aparute in Romania, un motiv in plus de a deschide cont la ei prin intermediul siteului nostru.

Mai mult decat atat, periodic desfasuram concursuri si promotii exclusive cu agentiile de pariuri, astfel incat, doar daca aveti sau va deschideti cont de pe siteurile Superpont, puteti beneficia de acestea. Promotile speciale includ: bonusuri speciale de reincarcare, care in mod normal nu se acorda pariorilor obisnuiti, bonusuri la pariuri pe mobil, mult mai mari decat cele acordate in mod normal. sute de free bet-uri sau premii consistente.

Daca inca nu aveti conturi deschise la casele de pariuri mai sus mentionate, aveti acum sansa sa o faceti si sa incepeti anul 2016 cu bonusuri generoase si, implicit, cu mult mai multi bani disponibili pentru pariere.

Va uram multa bafta la bani!

Cu prietenie,

Echipa Superpont!

Comunitatea de tipsteri si pariori Superpont Premium

No Responses

Leave a Reply