Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet

Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet

,,Super, super, super ,Dan”-asa incepe cantecul dedicat lui Dan Petrescu de catre fanii lui Chelsea, cei care l-au votat in echipa all-time al clubului londonez. Pe langa cel mai bun fundas dreapta din istoria lui Chelsea, Petrescu a fost si unul dintre cei mai buni fundasi dreapta ai nationalei Romaniei. Acum dupa terminarea carierei de fotbalist Dan Petrescu a devenit antrenor, dar este si imaginea casei de pariuri Netbet in Romania. In cele ce urmeaza echipa Superpont va prezinta Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet.

Deschide cont la casa de pariuri online Netbet si profita decota 41 pe care o primeste Ronaldo pentru gastigarea titlului de golgheter la Euro 2016

Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet

Dan Petrescu si-a inceput cariera de fotbalist la Steaua Bucuresti, acolo unde a jucat pana in 1991 cand s-a transferat in Italia la Foggia, iar mai apoi la echipe precum Genoa, Chelsea sau Southampton incheindu-si cariera la FC National Bucuresti.

La nationala Romaniei, Petrescu a jucat de 95 de ori si a participat la 2 turnee finale de Campionat Mondial si la 2 Campionate Europene.

petrescu-th

Cel poreclit ,,Bursucul” a ramas in inimile fanilor din Romania prin golul marcat impotriva Statelor Unite ale Americii la Campionatul Mondial din 1994, dar mai ales prin reusita din partida contra Angliei de la Coupe du Monde 1998. Prin aceste 2 reusite Petrescu este, alaturi de Stefan Dobay, singurul fotbalist roman care a marcat la 2 editii de Campionat Mondial

Petrescu a ramas in mintea microbistilor romani si printr-un eveniment mai putin reusit. El a fost unul dintre cei 2 jucatori ai Romaniei care au ratat la loviturile de la 11 metri din sfertul de finala impotriva Suediei de la Campionatul Mondial 1994.

Ca antrenor Petrescu a inceput la Sportul Studentesc, antrenand mai apoi echipe precum Wisla Cracovia, Dinamo Moscova sau Unirea Urziceni, echipa alaturi de care a cunoscut cele mai mari performante din cariera de antrenor, reusind o participare istorica in grupele UEFA Champions League.

Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet

Dupa un periplu in tari exotice precum Kuwait sau China, Petrescu a revenit mai aproape de fotbalul european dupa ce a semnat cu rusii de la Kuban Krasnodar, echipa unde a mai antrenat intre 2009 si 2012.

Intre calatorii prin Romania, Rusia sau China, Dan Petrescu a semnat si un contract de la colaborare cu Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania.

Netbet si Dan Petrescu ,,s-au aliat” in toamna anului 2015, cele 2 parti sustinand ca ,, Etica de munca a lui Dan Petrescu si misiunea companiei Netbet sustin in esenta aceleasi principii. Sunt dedicati rolului lor in domeniul public, continuand sa atinga succesul in timp ce ridica stacheta pentru propriile asteptari si performante, intr-o maniera sincera si morala’‘ conform site-ului gsp.ro.

Ce l-a facut sa ajunga pe Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet?

Dan Petrescu de la Euro la ambasador Netbet

Iata mai jos raspunsul si cateva dintre avantajele pe care un parior le are daca isi deschide cont la casa de pariuri online Netbet:

  • Cel mai mare bonus la pariuri sportive din Romania in valoare de 1500 RON
  • O gama foarte variata de pariuri sportive, dar si pe evenimente care nu au legatura cu sportul
  • Optiuni diversificate de pariere atat la pariurile pre-match cat mai ales la live
  • Optiune cashout, cu care iti poti minimiza pierderile daca lucrurile nu merg asa cum ai anticipat in pariurile tale

 

Leave a Reply