Cum sa castigi bani la pariurile pe numar de goluri

Visul oricarui parior este acela de a gasi o formula magica prin care sa reuseasca sa castige la pariuri sume constante si consistente. Suntem de parere ca acea formula magica nu exista, insa, credem ca sunt diverse tactici, strategii si moduri de pariere care iti cresc substantial sansele de a fi pe profit.

Folosindu-ne de experienta noastra de aproape 20 ani de pariuri, ne-am decis sa va  impartasim acele tactici pe care noi le folosim des si care au pe termen lung rezultate bune spre foarte bune.

Cele mai bune cote la pariurile pe numar de goluri le poti gasi la aceasta agentie de pariuri online!

Astazi va vom prezenta prima tactica pe care unii dintre tipsterii celei mai bune comunitati din Romania, SuperPont Premium care au avut profit de aproape 30.000 unitati in ultimile 6 luni.

Este vorba de pariul tip  „Gol marcat in ambele reprize, pe care online il gasim EXCLUSIV la  casa de pariuri online SportingBet , una dintre cele mai bune case de pariuri online LICENTIATE in Romania !

Vedeti AICI recenzia noastra  pentru SportingBet

http://undepariem.com/sportsbook/agentia-pariuri-sportive-online-sportingbet/

Mai concret, cei mai importanti pasi:

  • alegerea meciurile in care consideram ca sunt sanse bune de a se marca mult (in general meciuri din Bundesliga, A-LEAGUE Australia, Super League India, Olanda sau meciuri ce par dezechilibrate din campionatele puternice) Un rol important in alegerea partidelor il  reprezinta studiul (analizarea celor 2 echipe,H2H, cat de des inscriu/primesc  gol in prima repriza, in a doua, samd);
  • gasirea cotelor potrivite  oferite de casa de pariuri SportingBet, care in general sunt generoase: de la 1.40 la 1.80 (evitam cotele sub 1.40);

Vezi ce agentie de pariuri online licentiata in Romania se poate lauda cu super cote la pariurile din fotbal!

  • plasarea unei duble (cota este undeva intre 2.10-2.70). Evitati plasarea a mai mult de 2 meciuri pe bilet, cu fiecare selectie adaugata pe bilet scad considerabil sansele de reusita a respectivului bilet la pariuri

Model de bilet plasat cu aceasta tactica in week-end:

IMG_1436

 

Pana acum, de cand folosim aceasta tactica (aproximativ 1 an de zile), rata castigurilor este de 67%!!! O rata de castig foarte buna! Daca vi se pare interesanta aceasta tactica, puteti sa o puneti in practica si voi la casade pariuri online SportingBet.

Daca inca nu ai un cont la SportingBet , deschide un cont doar de pe acest LINK si bucura-te de cea mai buna experienta de pariere.

Multa bafta!

 

Leave a Reply