Cel mai iubit atacant din Premier League

Cel mai iubit atacant din Premier League

Premier League este un campionat în care abundă jucătorii de top, iar atacanții nu fac excepție. Marchezi gol după gol, zeci de mii de oamenii tremură de fiecare dată când ești la minge, iar fundașii adversi îți știu de frică! Ești cel mai “iubit” atacant pe stadion, dar există și varianta în care ești iubit și orice performanță în fotbal pare să fie sub viața personală. Cel mai iubit atacant din Premier League – Connor Wickham, iubit de catre Kayla Cadorna, apreciat de fani și invidiat de foarte mulți oameni din Anglia!

 

Connor Neil Ralph Wickham este unul dintre atacanții de la care Anglia așteaptă performanțe de top la nivelul echipei naționale. Campion European cu echipa U17 a Angliei, Wickham a fost cotat drept una dintre marile speranțe ale fotbalului englez. Născut în 1993, solid, 1m89, atacantul a îmbrăcat tricoul naționalei la toate categoriile de vârstă între 17 și 21 de ani fiind coechipier cu Raheem Sterling, Jonjo Shelvey, Jesse Lingard, Eric Dier sau Harry Kane, fotbaliști prezenți acum la EURO 2016.

Wickham a fost unul dintre remarcatii Campionatului European U17 din 2010, ediție la care au participat și Paul Pogba, Paco Alcácer sau Juan Bernat. El a marcat chiar golul victoriei engleze în finala cu Spania. La 16 ani el a debutat pentru prima echipa a lui Ipswich. Au urmat în cariera sa Sunderland, Sheffield Wednesday și Leeds United.

Ajuns în 2015 la Crystal Palace contra sumei de 9 milioane de lire sterline, Wickham nu a avut un sezon teribil din cauza accidentărilor. Nu este însă o problemă pentru că are sprijinul și iubirea logodnicei sale, Kayla Cadorna.

Superba Kayla nu rateza vreo ocazie pentru a-și arăta dragostea și admirația față de atacant. Superba logodnica a lui Wickham este cunoscută în întreagă lume ca fotomodel și dansatoare precum și pe fondul show-urilor făcute cu trupa The Fuel Girls – foc, dans, efecte pirotehnice, femei frumoase, tatuaje și erotism sunt caracteristicile acestor spectacole.

Aveți aici o galerie foto cu Kayla Cadorna – concluzia presei engleze amatoare de mondenitati este clară, Connor Neil Ralph Wickham este cel mai iubit atacant din Premier League!

Leave a Reply