Ce faci atunci cand pierzi un bilet la pariuri? 5 ponturi pe care trebuie sa le stii !

       Pariurile sportive. Toti cei care suntem familiarizati cu aceasta zona cunoastem ambele fete ale monedei : cea buna, cea dezirabila pentru toata lumea, adica momentul in care vedem banii in contul nostru online sau atunci cand incasam de la agentiile offline dar si cea care nu ne place, aceea in care alegerile noastre nu sunt castigatoare.

      Atunci cand incasam ne place si nu cred ca este cazul sa dezvoltam acest subiect 🙂 Toate bune si frumoase ! Apare acea mandrie personala (  „bai da’ ce inspirat am fost”, „eram sigur pe meciurile astea, de ce nu am pus mai mult ? ” samd ). Suna familiar, nu-i asa ?

Intrebarea importanta este alta : Ce ar trebui sa facem atunci cand pierdem un bilet la pariuri? Mai ales daca am mizat si o suma importanta ?

Am discutat cu tipsterii echipei SuperPont si am reusit sa strang urmatoarele idei pe care ei le folosesc atunci cand situatia nedorita are loc.  Sper sa va fie de folos 🙂

  1. IA O PAUZA ! Scoate-ti iubita la un film. Du-te la o miscare cu baietii. Suna-ti un prieten. Fa orice altceva care nu are legatura cu pariurile. Exista o tentatie foarte mare de a juca la „recuperare”.  Insa sansele ca tu sa pierzi, in conditiile in care mintea ta este tulburata dupa durerosul loss pe care l-ai suferit, cresc exponential. Pentru a evita asta, fa o pauza !
  2. Adu-ti aminte ca PIERDERILE FAC PARTE DIN JOC! Adu-ti aminte de strategia  pe careo ai  si de scopul tau final, acela de a-ti rotunji veniturile pe termen lung. Gandeste-te ca NIMENI pe aceasta planeta nu poate castiga mereu !
  3. Analizeaza la rece MOTIVUL  pentru care ai pierdut. Ai analizat partida amanuntit? Ai luat in considerare H2H, starea vremii, absentii ? Ai consultat analizele specialistilor?  Noteaza-ti lucrurile pe care le observi si EVITA-LE la biletele urmatoare !
  4. ASUMA-TI ALEGERILE DE PARIERE ! Cel care este responsabil 100% pentru ceea ce face cu banii lui esti DOAR TU. Nu este de vina jucatorul X ca a ratat penalty in minutul 90+3 si „ti-a scos” cei 1.500 RON din buzunar. Nici tenismenul ala care a ratat minge de meci dupa care a pierdut meciul. Nici chiar tipsterul care ti-a recomandat acea optiune de pariere pe care el a considerat-o cea mai potrivita. FII BARBAT si ASUMA-TI ALEGERILE ! Daca ai intrat in jocul asta accepta si castigurile si pierderile !
  5.  NU DA VINA PE GHINION ! Mai este o caracteristica specifica a multor pariori care au impresia ca sunt „blestemati”. Ca sunt mereu urmariti de ghinion. Care vad conspiratii la orice partida pe care o aleg in mod eronat. Aceasta atitudine nu poate sa iti faca decat foarte mult rau. Sfatul nostru este sa renunti ACUM la ea. Inainte de a plasa biletul la pariuri gandeste-te MEREU ca sunt 2 variante : sa castigi sau sa pierzi. Fii pregatit pentru ambele variante !

Si ultimul sfat. Si cel mai important 🙂  Pariurile sportive înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile renunta in secunda doi la ele !

 

Cu bine,

Echipa SuperPont

 

Leave a Reply