Ce este handicapul asiatic: Rezultat final cu diferente de goluri

ce este handicap asiatic, rezultat final

Continuam prezentarea handicapului asiatic, una din cele mai bune optiuni pe care casele de pariuri online le ofera pariorilor. Desi putin mai greu de inteles, handicapurile asiatice ofera sanse mult mai bune de castig sau de limitare a eventualelor pierderi la pariuri.

Daca in articolul precedent am explicat cum se foloseste handicapul asiatic la numar de goluri, astazi vom arata cum folosim aceasta optiune la pariurile pe rezultat final, cu diferente de goluri.

Descopera cum poti obtine Bonus de 200 RON la deschidere de cont!

Ca si la handicapul european, handicapul asiatic acorda, in principiu, un avantaj virtual la goluri outsiderului, de la care incepe meciul.

Sa luam un exemplu concret: meciul Schalke – APOEL din Europe League, aflat in oferta acestei agentii de pariuri online.

handicap asiatic Netbet

In mod normal, gazdele sunt mari favorite si au o cota de 1.22 la victorie, dupa cum se vede.

Acum, sa luam pe rand diverse scenarii:

  • Schalke – 1.5. Acesta este cel mai utilizat tip de handicap asiatic si cel mai usor de inteles. Daca Schalke castiga la mai mult de 2 goluri, pariul este castigator, daca va castiga la mai putin de doua goluri sau meciul se va termina x2, pariul este pierzator
  • Schalke -2, cota 1.93, miza 10 RON. Practic, in acest scenariu, Schalke pleaca cu un dezavantaj de 2 goluri, ca si cum, ipotetic, meciul ar incepe de la scorul de 0:2, nu de la 0:0, cum este normal. Daca Schalke invinge la mai mult de doua goluri, pariul este Castigator, astfel castigul va fi 19.3 RON. Daca Schalke va castiga la fix doua goluri diferenta, pariul este Void, iar miza se returneaza in totalitate. Cei 10 RON se vor intoarce la tine in cont. In cazul in care Schalke invinge la mai putin de doua goluri sau va fi egal ori oaspetii castiga, pariul este pierzator, inclusiv miza de 10 RON. Avantajul la acest tip de pariu este ca iti ofera posibilitatea de a recupera miza integral, in cazul in care Schalke nu reuseste sa castige la o diferenta mai mare de 2 gouri

Vezi ce agentie de pariuri sportive online ofera optiunea de handicap asiatic!

  • Apoel +2, cota 1.87, miza 10 RON. Este aceeasi situatie, dar din perspectiva inversa, a echipei oaspete. La fel, aceasta incepe meciul cu un avantaj ipotetic de 2 goluri. in cazul in care pierde la fix doua goluri diferenta, pariul este void si banii ti se vor returna in totalitate. Daca Apoel reuseste egal sau victorie, sau sa piarda la maxim un gol diferenta, pariul este castigator in totalitate, asa incat ai castiga 18.7 RON. Daca insa Schalke castiga la mai mult de 2 goluri diferenta, pariul este pierzator.
  • Schalke – 1.75, cota 1.7, miza 10 RON. Asa cum explicam si in articolul precedent referitor la handicapurile asiatice intermediare, acestea se formeaza din combinarea a doua handicapuri simple, practic doua pariuri intr-unul singur. In cazul de fata, -1.75 inseamna o combinatie din -1.5: -2 . Astfel, daca Schalke bate la mai mult de 3 goluri, pariul este in totalitate castigator si obtii 17 RON. Daca Schalke bate fix la 2 goluri, pariul de tip -1.5 este castigator, dar cel de tip -2 este void. Astfel, castigi suma pariata x miza la jumate, pentru pariul -1.5 si ti se returneaza jumatate de miza pentru pariul -2, care este void. Daca Schalke bate la mai putin de 2 goluri sau meciul se termina x2, pariul este pierzator, implicit toata miza.

Tabelul de la inceputul articoului prezinta toate variantele uzuale de handicap asiatic, toate scenariile posibile!

ATENTIE! La unele case de pariuri online, se poate confunda handicapul asiatic cu cel european, ca si simboluri. Diferenta este ca handicapul european nu prevede returnarea mizei. Acolo pariul nu poate fi decat castigator sau pierzator. Fiti atenti cand alegeti handicapul, sa nu le confundati

Ex: Handicap asiatic – 1, inseamna ca daca echipa favorita bate la un singur gol, miza este returnata. Handicap european – 1 inseamna ca daca echipa gazda castiga la mai putin de 2 goluri, inclusiv la un gol deci, pariul este pierzator.

Handicapul asiatic se regaseste in oferta caselor de pariuri licentiate in Romania.

Vezi AICI Topul caselor de pariuri online licentiate in Romania

Mult succes in folosirea corecta a handicapurilor asiatice, ofera de mult ori sanse excelente de castig!

 

Leave a Reply