5 ponturi despre plasarea unui bilet la pariuri

Desi noi consideram ca cele  mai mari sanse de a castiga la pariuri le ai atunci cand pariezi single-uri asta nu inseamna ca eliminam din ecuatie si posibilele castiguri din biletele cu mai multe selectii :) Drept urmare va oferim 5 ponturi despre cum ati putea sa va cresteti sansele de a castiga la pariuri plasand un bilet cu mai multe selectii !

  1. Deschideti-va conturi la mai multe case de pariuri !                                                                                                               Nu de putine ori cotele oferite de casele de pariuri difera intre ele. Pentru a fi siguri ca veti avea cea mai mare eficienta atunci cand plasati un bilet la pariuri, verificati cotele mai multor bookmakeri! De ce sa nu castigati mai mult cand aveti aceasta posibilitate ? :) Asigurati-va intai ca acele case de pariuri sunt LEGALE in Romania ( vedeti aiciTOPUL CASELOR DE PARIURI DIN ROMANIA )
  1. Folositi-va de bonusurile pe care casele de pariuri vi le ofera !                                                                                               Casele de pariuri online ofera diverse bonusuri, fie pentru inregistare, fie pentru plasarea unui bilet la pariuri! Folositi-va de aceste beneficii! Aveti un bonus de 200 RON pariu Fara Risc la SportingBet ! Sau un bonus de 150 RON oferit tot ca free bet la Unibet ! De ca sa nu le folositi ? :)
  2. Calibrati miza cu numarul de evenimente de pe bilet !                                                                                                             Este evident ca se pot castiga bani din pariuri sportive, dar este foarte greu ( aproape imposibil as spune :) ) sa te imbogatesti peste noapte ! De aceea este foarte important sa va stabiliti niste repere . Daca de exemplu vreti sa plasati un bilet cu multe evenimente, nu mizati sume exorbitante pe acel bilet ! Sansele de castig sunt foarte mici ! De ce sa riscati inutil ? Daca insa , aveti  “incredere ” in 2-3 evenimente mariti miza !  Nu pariati insa NICIODATA sume pe care nu va permiteti sa le pierdeti !
  3. Nu mizati NICIODATA pe toti favoritii din ziua respectiva !                                                                                                  Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care pariorii le fac. Aleg sa joace un bilet din 10-15 evenimente si mizeaza pe acei favoriti cu cote intre 1.10-1.30. Evident ca aproape NICIODATA nu castiga toti favoritii ! Pana si echipe de calibru gen Bayern, Barcelona, Real sau jucatori de calibrul lui Djokovic sau Serena Williams au sincope ! Este omenesc:)
  1. Alegeti sa pariati doar pe sporturile/echipele pe care le urmariti si le cunoasteti !                                                            Adaugati pe biletele voastre doar acele evenimente in care se infrunta echipe/jucatori pe care ii cunoasteti si pe care ii urmariti ! Nu va mai uitati la cote ! Va propun un exercitiu, dar sa nu trisati  :) Faceti -va urmatorul bilet la pariuri fara sa va uitati la cotele pe care casele de pariuri le ofera ! Eliminati astfel un factor disturbator :)

Speram ca va  va fi de folos acest mic ghid, stati cu ochii pe noi, multe alte surprize va astepta ! Va asteptam in cea mai buna comunitate de  pariori si tipsteri din Romania , comunitatea SuperPont Premium !

Leave a Reply