Abonare Gratuita – intra in Cea Mai Buna Comunitate de Tipsteri si pariori din Romania!

  Abonament SuperPont Premium GRATUIT 

Alatura-te 100% GRATUIT celor peste 1.000 de Membri Premium Activi! Cea Mai Mare Comunitate de Pariori din Romania te asteapta!

Pentru ca esti un Parior Adevarat si de Succes,

Vei obtine 100% GRATUIT accesul pe Grupul Premium urmand instructiunile de mai jos!

Si il vei prelungi apoi tot 100% GRATUIT!

Practic beneficiezi 100% GRATUIT de serviciile Premium, faci o economie considerabila (NU trebuie sa platesti abonament sau ceva), bani pe care ii poti investi si multiplica la pariuri, pe baza ponturilor si biletelor zilnice oferite de tipsterii Comunitatii Superpont Premium!

 Cum obtii Abonament SuperPont Premium GRATUIT

Pentru a putea profita de Promotia Anului: Abonament SuperPont Premium GRATUIT *, tot ce trebuie sa faci este :

  1. Sa deschizi un cont de parior ACTIV (indiferent de valoarea primei depuneri) la una dintre cele 6 case de pariuri licentiate in Romania din tabelul de mai jos, DOAR cu UN CLICK pe unul din linkurile „Cont Gratuit” din tabelul de mai jos, din dreptul casei de pariuri preferate; Oferta este valabila DOAR daca deschizi cont la una dintre case, dand CLICK pe unul din linkurile „Cont Gratuit” din tabelul de mai jos!!!
  2. Solicita apoi ABONAMENTUL TAU GRATUIT pentru 30 de ZILE accesand  ACEST LINK!!!
  3. Vei primi INSTANT ACCES GRATUIT si NELIMITAT la Comunitatea Premium timp de o luna (30 de Zile). Accesul include Siteul Superpont + Grupul de Facebook LIVE, cel mai mare si cel mai bun de acest fel din Romania! Zilnic, pe Grupul Live se fac profituri de sute si chiar mii de lei. Convinge-te singur de asta cu Abonamentul Superpont GRATUIT!!!

IMPORTANT! Daca deschideti cont nou la Netbet, Betfair ,eFortuna sau Betano, beneficiati de 60 de ZILE de Abonament GRATUIT, in loc de 30 de zile in mod normal!

Daca aveti deja un cont deschis la una dintre casele de pariuri de mai jos, aveti posibilitatea sa deschideti la o alta casa din lista, pentru a beneficia de aceasta Super Promotie!

 

Casa Pariuri  Bonus Abonament GRATUIT
100% Pana la 1550 RON – EXCLUSIV prin Superpont Cont Gratuit
100% Pana la 300 RON Cont Gratuit
100% Pana la 500 RON Cont Gratuit
100% Pana la 250 RON – Pariu Fara Risc Cont Gratuit
100% Pana la 450 RON Cont Gratuit
100% Pana la 250 RON – EXCLUSIV Cont Gratuit

 

Avantajele de a fi Membru Superpont Premium

Reamintim ca, in calitate de Membru Premium, beneficiezi GARANTAT, timp de 30 de zile de:

  1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din baschet, volei, tenis si alte sporturi de interes
  2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;
  3. Super Pontul si Biletul Zilei de la unul dintre cei mai cunoscuti oameni de fotbal din Romania, Bogdan Socol!!! („mananca fotbal pe paine” si are o rata incredibila de succes la ponturi);
  4. Un grup de peste 1.000 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!Multa bafta la bani!